Siergrind en kiezelstenen

Bent u op zoek naar siergrind / sierstenen voor in de tuin? Van een moderne sfeer tot een tijdloze uitstraling, bij ons vindt u wat u zoekt! De mogelijkheden die u heeft met siergrind en kiezelstenen zijn oneindig. Denkt u eens aan siergrind voor het decoreren van het terras. Of gebruik kiezelstenen als halfverharding voor uw tuinpad. Siergrind en kiezelstenen toveren uw tuin direct om tot een stijlvolle plek waar u jarenlang van kunt genieten.

Naast dat het een prachtige toevoeging is aan uw tuin wordt het met siergrind en kiezelstenen ook nog eens onderhoudsarm. Wij hebben vele soorten, kleuren en maten siergrind en kiezelstenen verkrijgbaar in diverse maten bags, bekijkt u hieronder ons assortiment!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

Filteren
 1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
 4. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 5. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
 6. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 7. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 8. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 9. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 10. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 11. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
 12. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
 13. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 14. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
 15. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 16. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
 17. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 18. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
 19. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
 20. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 21. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 22. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 23. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
 24. Keuze uit 4 formaten en 1 verpakking
 25. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Siergrind of kiezelstenen kopen

Siergrind en kiezelstenen zijn stenen met een ronde vorm, van zeer fijn formaat tot wat grotere stenen. Of u siergrind nu als siertoepassing, looppad of oprit gebruikt u creëert altijd een stijlvolle uitstraling. Als u siergrind of kiezelstenen wilt kopen heeft u keuze uit vele soorten, kleuren, formaten en hoeveelheden. Kies bijvoorbeeld voor een van onze bekende soorten kiezelstenen zoals Limburgs wit grind en Castle grind, of juist een exclusievere soort siergrind zoals Beach Pebbles zwart. Elke soort heeft zijn specifieke eigenschappen, het is dan ook vaak verschillend per steensoort voor welke toepassing deze geschikt is. Bij elke soort siergrind voorzien we u van de juiste informatie om u te helpen bij uw keuze.

Siergrind en kiezelstenen kopen doet u snel online en ook nog eens voordelig. Binnen enkele dagen leveren we uw kiezelstenen bij u thuis af, zo hoeft u dus niet zelf met zware materialen te sjouwen. Bij het bestellen van siergrind of kiezelstenen heeft u keuze uit verschillende formaten, twijfelt u over het formaat dat u wenst vraag dan een gratis handmonster aan! Wat voor verpakking u nodig heeft ligt aan de grootte van het oppervlak dat u wilt vullen. Zo hebben we voor de kleine hoeveelheden siergrind 20kg bags in ons assortiment, of losgestorte vrachten kiezelstenen voor de grote oppervlakken.

Om uw oppervlakken met siergrind/kiezelstenen onderhoudsvriendelijk te maken kunt u er worteldoek onder leggen. Ook dat vindt u bij Amagard. Het worteldoek kunt u eventueel vastzetten met grondpennen (ook te gebruiken voor het vastzetten van grindmatten). De grindoppervlakken kunt u netjes afwerken met stalen kantopsluiting (Multi-Edge) of kunststof kantopsluiting (Multi-Edge Flex en Ecolat).