Icy blue grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zoekt u een prachtig grijsblauw siergrind met een luxe uitstraling dan zit u bij Icy Blue grind goed. Icy Blue grind, ook wel bekend als Niagara blue grind of Ice blue grind, is een mooie ronde siersteen met een marmerstructuur. Het blauwgrijze ronde grind is een stijlvolle toevoeging aan elke tuin. Bovendien loopt Icy Blue grind zeer prettig door de (kunstmatig) afgeronde vorm en is het hard genoeg om op een oprit of erf te gebruiken. Naast de ronde kiezel is Icy blue er ook in gebroken vorm. Ziet u hiervoor ons Icy blue split! Voordelen van Icy blue grind:

  • Prachtige blauwgrijze kleur
  • Prettig beloopbaar
  • Luxe uitstraling

Qua toepassing zijn er vele mogelijkheden met Ice blue grind. Deze grindsoort is in het bijzonder aan te bevelen met moderne tuinelementen en strakke tegels. Voor een extra mooie afwerking kunt u een mooie metalen kantopsluiting gebruiken: bijvoorbeeld de verzinkte afwerking laat zich erg mooi combineren met het Ice blue grind. Zie hiervoor onze kantopsluiting Multi-Edge metal.

Icy blue grind / Niagara blue grind kopen

Ice blue grind / Niagara blue grind wordt snel thuisbezorgd in diverse bags. De meest populaire bag is de 1m3 bigbag lcy blue grind. Ook leveren wij losgestort Icy Blue grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering