Nordic grey grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Nordic grey grind is een uniek siergrind vanwege de zeer ronde kiezel en de prachtige overwegend egaalgrijze kleur. Het wordt ook wel blauwsteen grind genoemd. Nordic grey grind is drukvast en prettig beloopbaar vanwege de ronde vorm. Unieke voordelen van Nordic grey grind:

  • Egaal grijze kleur
  • Goede drukvastheid
  • Mooie ronde korrel (loopt prettig, ook op blote voeten!)

Nordic grey grind zorgt voor een luxueuze en stijlvolle uitstraling in de tuin of op looppaden. Nordic grey grind is ook geschikt om te gebruiken op een oprit of op parkeerplaatsen vanwege de hoge hardheid van de steen. Hierbij kunt u optioneel grindmatten gebruiken om het oppervlak extra goed berijdbaar en spoorvrij te maken en om het rollen van de kiezelsteentjes te voorkomen. De grijze kleur is lichter dan bijvoorbeeld de kleur van het Basalt split of van het Ardenner split. Nordic grey grind is ook veel lichter dan het Nero ebano grind. De steentjes bevatten dunne, witte aders. Bekijk hier ons gehele assortiment aan grijs grind & split!

Nordic grey grind kopen

Nordic grey grind kunt u snel online bestellen in verschillende hoeveelheden en eenvoudig thuis laten bezorgen. De meest bestelde verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Nordic grey grind en het losgestort Nordic grey grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering