Breukstenen en keien

Breukstenen en sierkeien zijn de wat grovere formaten steen. Door het grovere formaat zijn ze vooral geschikt als decoratie toepassing, dus echt als sierkei, niet als looppad of oprit. Breukstenen zijn de gebroken hoekige soorten steen die een robuuste uitstraling geven aan elke toepassing. Sierkeien zijn de ronde grove stenen en een luxueuze en sierlijke toevoeging aan elke tuin.

Breukstenen en keien zijn prachtig als aanvulling en ter decoratie voor in de tuin. Deze grove stenen zijn een absolute blikvanger en toe te passen als bijv. sierkeien in en rond de tuin of in steenkorven. Een toepassing met steenkorven maken uw tuin extra bijzonder en stijlvol en naar wens in te vullen met onze verschillende kleuren en maten breukstenen en sierkeien.
Tip: Bestel zo'n 20% extra, voor het vullen van korven heeft u in de praktijk altijd iets meer nodig dan theoretisch berekend (i.v.m. mooie afvulling en wat verlies).

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

Filteren
 1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
 2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
 3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 4. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
 5. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 6. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 7. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 8. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
 9. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
 10. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 11. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
 12. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 13. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 14. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
 15. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 16. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen
 17. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
 18. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Breukstenen of sierkeien kopen

Breukstenen en sierkeien zijn ideaal om als natuurlijk element in uw tuin toe te passen. Of u dit nu in een schanskorf doet, als losse stenen in de tuin of in combinatie met water in uw tuin. De gebroken breukstenen of ronde keien bestelt u voordelig en snel online. Het voordeel hiervan is dat deze zware materialen bij u thuis worden geleverd. U heeft keuze uit vele verschillende breukstenen en sierkeien. Kiest u bijvoorbeeld voor een mediteraanse look met Baskisch rood breuksteen of juist een modern tintje met onze Crystal white keien.

Wanneer u breukstenen/keien gaat kopen heeft u keuze uit diverse formaten, van wat kleiner tot zeer grove stenen. Onze breukstenen en sierkeien zijn verkrijgbaar in een aantal verpakkingen, zodat u voor uw toepassing de juiste hoeveelheid bestelt. Voor kleine benodigde hoeveelheden kunt u 20kg bags bestellen, of als u veel nodig heeft kunt u een bigbag of zelfs een losgestorte vracht bestellen. Gaat u de breukstenen toepassen in steenkorven dan kunt u onze werkbeschrijving volgen. Heeft u vragen over onze breukstenen en sierkeien of de toepassing daarvan? Bel, mail, chat of app ons, wij helpen u graag verder!