Nero ebano keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Nero Ebano grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Nero Ebano keien hebben een unieke grijze kleur, zeer ronde vorm en prachtige uitstraling. Of u de keien toepast in een schanskorf, als losse sierkeien rondom planten of in een plantenbak, u creëert altijd een stijlvolle uitstraling. De voordelen van Nero Ebano keien:

  • Stijlvol
  • Prachtige donkergrijze kleur
  • Unieke ronde vorm

Nero Ebano keien worden vaak toegepast in steenkorven maar zijn ook prachtig als sierkeien in de tuin. Deze keien zijn in het bijzonder aan te raden in combinatie met witte of grijze tuinelementen en meubilair. Tip: maak een verhoogde border gevuld/bedekt met Nero ebano keien en leg er, een niveau lager, een strook tegenaan welke bedekt is met een witte / lichte grindsoort, zoals het Crystal white grind of het Limburgs wit grind. Of kies voor de combinatie tussen de Nero ebano keien en een kleurrijke steensoort zoals de Flat pebbles paars. De Nero ebano stenen zijn ook verkrijgbaar in grindvorm (kleine kiezelstenen): Nero ebano grind. Op die manier kunt u de Nero ebano steen op meerdere plekken op een andere manier terug kunt laten komen: de keien in steenkorven en het grind op een looppad, terras en/of als bodembedekker in de siertuin.

Nero Ebano keien kopen

Nero Ebano keien zijn leverbaar in diverse hoeveelheden, van kleine bag tot 1m3 bigbag Nero Ebano keien. Wilt u graag een grote hoeveelheid (meerdere tonnen) kopen? Hiervoor leveren wij ook losgestorte Nero Ebano keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering