Basalt breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Basalt split zwart / antraciet
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Basalt breuksteen is de meest donkere breuksteen. Deze heeft een donkergrijze – antracietgrijze kleur (in natte toestand tegen het zwart aan) en staat prachtig in schanskorven/steenkorven. Deze breuksteen is gemakkelijk te bestellen in diverse formaten: van een fijn handzaam formaat tot zeer grove keien. De Basalt breuksteen wordt veel gebruikt in moderne tuinen. Maar natuurlijk is deze steensoort ook prima toe te passen in andere tuinstijlen. Het donkergrijs is erg neutraal en laat zich met vrijwel alles goed combineren. Door de zeer donkere kleur van deze Basalt stenen en de gebroken vorm voegt dit een stoer element toe aan uw steenkorf, steenschutting of andere siertoepassingen. Ook verkrijgbaar in klein formaat. Ziet u hiervoor ons Basalt split. De voordelen van Basalt breuksteen op een rij:

  • Mooie donkere antraciete kleur
  • Stoere robuuste uitstraling
  • Voordelig

Basalt breuksteen staat prachtig in de moderne tuin, met bijvoorbeeld witte elementen of grijze tegels. Maar ook in de rustieke tuin creëert u een prachtig geheel met de basalt keien. Vaak worden deze grove stenen in steenschuttingen gebruikt of als sierkeien rondom belangrijke elementen in de tuin. Ook mooi te combineren met een andere kleur breuksteen. Wanneer u Basalt breuksteen bijvoorbeeld combineert met een witte breuksteen, zoals de Crystal White breuksteen, ontstaat een prachtig contrast. Of combineer met roodtinten, zoals onze Baskisch rode breuksteen, voor een kleurrijk en warm geheel. Liever een lichtgrijzere breuksteen? Dan hebben we Ardenner breuksteen voor u.

Basalt breuksteen kopen

Basalt breuksteen is leverbaar in verschillende maten verpakkingen en diverse formaten. De meest populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Basalt breuksteen en de losgestorte Basalt breuksteen. Wilt u meer informatie over Basalt breuksteen of persoonlijk advies ? Neemt u dan even contact met ons op.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering