Ardenner grijs breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Ardenner split grijs
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Een van de populairdere soorten breuksteen is de Ardenner breuksteen. Dit komt door de prachtige grijze kleur van de steen, die met de witte aders een luxe uitstraling geeft aan elke tuin. Zoekt u een donkerdere grijze kleur breuksteen? Kijk dan eens bij Basalt breuksteen. De voordelen van Ardenner breuksteen:

  • Mooie middengrijze kleur
  • Voordelig
  • Prachtige witte nerven

Ardenner breuksteen staat prachtig in steenkorven, maar ook als sierkei in uw tuin, zoals bijvoorbeeld ter decoratie van grote plantenbakken. Met steenkorven gevuld met Ardenner breuksteen geeft u de omgeving een robuuste / stoere, maar niet té aanwezige uitstraling. Qua formaat heeft u de keuze uit verschillende zeefmaten, want ook daarin verschillen de smaken. Hoe groter de steen hoe robuuster de uitstraling. Het grijs van de Ardenner breuksteen is prima te gebruiken in zowel natuurlijke tuinen en rotstuinen als in hele moderne tuinen. U kunt er dus alle kanten mee op. Ardenner breuksteen leveren we ook in kleine formaten. Kijkt u hiervoor naar ons Ardenner split.

Ardenner breuksteen kopen

Ardenner breuksteen is leverbaar in verschillende maten bags, zoals bijvoorbeeld een 1m3 bigbag Ardenner breuksteen. Uiteraard leveren we ook losgestorte Ardenner breuksteen voor de grotere hoeveelheden.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering