Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Ardenner split grijs

Ardenner split 2 - 7mm
Ardenner split 2 - 7mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Ardenner grijs breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Ardenner split grijs: Informatie en toepassingen

Ardenner split is een voordelige grijze kalksteen welke gewonnen wordt in de Belgische Ardennen. Het split heeft een mooie egaal grijze kleur en kan gebruikt worden voor opritten, siertuinen en erven/parkeerplaatsen. Door de hoge drukvastheid en diverse verkrijgbare formaten is Ardenner split een echte allemansvriend. Het is één van de meest populaire steensoorten. Dit komt ook doordat Ardenner split te gebruiken is in alle tuinstijlen. De grijze kleur past perfect in moderne/strakke tuinen met veel zwarte, witte en grijze tinten. Maar in combinatie met veel groen en bloemen ook uitstekend te gebruiken in natuurlijke en klassieke Engelse tuinen. Zoekt u een donkerdere split vergelijkbaar met Ardenner split, kijkt u dan eens bij Basalt split. Voor de grotere formaten stenen zie onze Ardenner breuksteen. De voordelen van Ardenner grijs split zijn:

  • Hoge drukvastheid
  • Prachtige grijze kleur
  • Voordelig

Ardenner grijs split is handig te gebruiken in grindmatten voor een stabiele en spoorvrije oprit, parkeerplaats of terras. Voor grote oppervlakken kunt u Ardenner grijs split ook losgestort bestellen vanaf 8 ton. Ardenner split grijs is leverbaar binnen 2 werkdagen.

Ardenner grijs split kopen

Ardenner split grijs is een voordelige steensoort en snel online te bestellen in diverse verpakkingen. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbags Ardenner split en het losgestort Ardenner split.

15% combikorting

Ardenner split grijs: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team