Ardenner split grijs

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Ardenner grijs breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Ardenner split is een voordelige grijze kalksteen welke gewonnen wordt in de Belgische Ardennen. Het split kan gebruikt worden voor opritten, siertuinen en erven/parkeerplaatsen. Door de hoge drukvastheid en diverse verkrijgbare formaten is Ardenner split een echte allemansvriend. Het is één van de meest populaire steensoorten. Dit komt ook doordat Ardenner split te gebruiken is in alle tuinstijlen. De grijze kleur past perfect in moderne/strakke tuinen met veel zwarte, witte en grijze tinten. Maar in combinatie met veel groen en bloemen ook uitstekend te gebruiken in natuurlijke en klassieke Engelse tuinen. Zoekt u een donkerdere split vergelijkbaar met Ardenner split, kijkt u dan eens bij Basalt split. Voor de grotere formaten stenen zie onze Ardenner breuksteen. De voordelen van Ardenner grijs split zijn:

  • Hoge drukvastheid
  • Past perfect in een moderne tuin
  • Voordelig

Ardenner grijs split is handig te gebruiken in combinatie met grindmatten en borderranden voor een stabiele en spoorvrije oprit, parkeerplaats of terras. Voor grote oppervlakken kunt u Ardenner grijs split ook losgestort bestellen vanaf 8 ton. Ardenner split grijs is leverbaar binnen 2 werkdagen.

Ardenner grijs split kopen

Ardenner split grijs is een voordelige steensoort en snel online te bestellen in diverse verpakkingen. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbags Ardenner split en het losgestort Ardenner split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering