Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Betonzand

Betonzand kunt u gebruiken voor het maken van beton(mortel). Het zand heeft een korrelgrootte van 0-4mm welke zeer geschikt is voor de toepassing van Betonzand. In combinatie met een toeslagstof (betongrind o.i.d.) en cement kunt u dan zelf beton maken. Ook wordt betonzand toegepast als ondergrond voor grote industrieplaten (o.a. 2m1 x 2m1). Voor het maken van een afwerkvloer kunt u ook betonzand(vloerenzand) in de maat 0/4 gebruiken, alleen dan zonder toevoeging van grind.

Betonzand kopen

Het betonzand is leverbaar door gans Belgie en wordt binnen een paar werkdagen bij u thuis geleverd in een handige bigbag. Heeft u grote hoeveelheden nodig of een vraag over de toepassing, neemt u dan contact met ons op.