Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Grindmatten

Wilt u uw grind of split oppervlak extra stabiel maken? Dan kunt u hiervoor grindmatten gebruiken. Door het aanleggen van grindmatten wordt uw terrein prettig beloopbaar, spoorvrij, en goed berijdbaar voor auto's of zwaardere belasting. Het grind of split wordt opgesloten in de grindmatten en verschuift of rolt hierdoor niet. Zo blijft uw oppervlak er verzorgd uitzien. Door het honingraatprofiel kunnen grindmatten een zeer zware belasting verdragen zoals vrachtwagens en zijn ze ideaal voor gebruik met fietsen en rolstoelen. Ze zijn ook nog eens snel aan te leggen en gemakkelijk op maat te maken met behulp van een hand of decoupeerzaag.
De benodigde laagdikte van het grind of split op grindmatten is 5cm. Dunner leggen zal de grindmatten zichtbaar maken, dikker neemt het effect van de platen weg doordat het grind dan vooral óp de matten ligt in plaats van voornamelijk erín.

Bij Amagard bieden we u twee verschillende soorten grindmatten:

• Easygravel® Grindmatten, leverbaar in twee formaten, verschillende kleuren en zeer voordelig.
• EuroGravel® Grindmatten, aan deze grindmatten zit worteldoek bevestigd tegen onkruidgroei.

Daarnaast hebben we ook Grasdallen in het assortiment. Deze worden gebruikt om gras in te laten groeien voor een goed berijdbaar grasveld, parkeerterrein of andere toepassing met gras, zodat het geen kuilen of ongelijkheden bevat.

De grindmatten kunt u ook prima gebruiken op een helling. Het beste model hiervoor is de Easygravel®, daar deze stabilisatiematten goed vast te klikken zijn aan elkaar. Een voorwaarde is dan wel dat het hellingspercentage niet groter is dan 15%. Daarnaast is het dan ook wel belangrijk dat u de grindmatten vastzet met stevige, lange grondpennen.

Grindmatten kopen

Wilt u grind of split gaan aanleggen dan kunt u er voor kiezen hier grindmatten onder te leggen. Grindmatten zijn kunststof platen met honingraatprofiel waar het grind in gestrooid wordt. Dit zorgt voor een stabiel, spoorvrij en prettig berijdbaar en beloopbaar grindoppervlak. Zo creëert u een onderhoudsarm terrein.

Grindmatten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit of groen (grasdallen), afhankelijk van de kleur grind of split die u wenst kunt u hier een keuze in maken. Bij het vullen van de grindmatten moet u rekening houden dat het een grind of split formaat moet hebben van 5mm tot maximaal 20mm.

Bij ons kunt u grindmatten bestellen per vierkante meter. Zo hoeft u dus niet te gaan rekenen, maar meet u simpelweg het te bestrooien grindoppervlak op. Daarnaast kunt u de grindmatten ook bestellen in pakketten of op pallets. Gebruikt u een grindoppervlak met grindmatten als parking? Dan kunt u onze markeerdoppen gebruiken om het parkeerterrein af te zetten. Heeft u vragen over onze grindmatten of de aanleg ervan? Neem gerust contact op!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team