Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Grind & Keien

Grind en keien hebben een ronde vorm en zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Met grind kunt u alle kanten op en is daarnaast ook nog onderhoudsarm en snel aan te leggen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan siergrind om uw tuin op te frissen. Of misschien waagt u zich aan de nieuwste trend om een grindschutting te plaatsen, mogelijk met allerlei maten grind of natuurlijk met keien. U kunt ook grind gebruiken als drainage toepassing of om beton te maken. Maar ook met prachtige ronde keien geeft u eenvoudig een stijlvolle touch aan uw tuin.

Met ons brede assortiment bieden we u grind en keien in vele kleuren, soorten en maten waarmee we u altijd een passend product voor uw gewenste toepassing kunnen leveren. Amagard.com staat voor u klaar om u advies te geven en we leveren snel tot aan de voordeur of zelfs in uw tuin!