Limburgs wit grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Limburgs witte keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Limburgs wit grind, een gemêleerd wit grind afkomstig uit Limburg. Het Limburgs wit grind is door de hoge drukvastheid een grindsoort voor vele toepassingen. Het grind wordt door de voordelige prijs veel toegepast op grote oppervlakten zoals boerenerven, opritten, parkings, looppaden etc. Daarnaast oogt het witte grind zeer rustig en wordt het veel verwerkt in siertuinen met het nodige groen. Het is een bonte mix met een hele natuurlijke uitstraling. Het Limburgs wit grind is lichter dan bijvoorbeeld Betongrind / Drainage grind of Maasgrind. Dat zijn ook bonte grindsoorten, maar deze hebben een wat gelige gloed. In het Limburgs wit grind wordt de boventoon gevoerd door, zoals de naam al zegt, wit. Voordelen van Limburgs wit grind:

  • Zeer voordelig
  • Goede drukvastheid
  • Gemêleerde rustige uitstraling

Limburgs wit grind is op vele manieren toe te passen. Dit grind is erg mooi te combineren met natuurstenen bestrating, maar wordt ook vaak toegepast in natuurlijk en landelijke omgevingen. Door de hoge drukvastheid kan Limburgs wit grind ook goed gebruikt worden op de oprit of parking. Gebruikt u hierbij dan wel worteldoek als ondergrond, en indien gewenst grindmatten voor extra stabilisatie. Mooi ook ter decoratie in of om een vijver vanwege het hele natuurlijke karakter.

Limburgs wit grind kopen

Limburgs wit grind kunt u snel en gemakkelijk online bestellen in diverse verpakkingen. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbags Limburgs wit grind en losgestort Limburgs wit grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering