Alpengrind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Alpengrind is zeer voordelig en snel leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Alpengrind kopen:

Zoekt u naar een prettig beloopbare bodembedekking dan zit met Alpengrind goed. Alpengrind, ook wel Baltic grey grind genoemd, heeft een ronde vorm en daardoor zeer geschikt voor op looppaden. Alpengrind is ook te gebruiken als dakgrind, parkeerplaatsen en voor het aanleggen van opritten. Alpengrind heeft zeer subtiele mix van zachte kleuren en het is zeer voordelig in prijs. Enkele voordelen van Alpengrind zijn:

  • Subtiele kleurenmix
  • Voordelig
  • Mooi rond (loopt prettig)

Alpengrind, een allemansvriend onder de grindsoorten. Het is voor vrijwel alle toepassingen bruikbaar, van dakgrind tot het aanleggen van opritten en looppaden. Door de zachte kleurenmix oogt het grind rustig waardoor Alpengrind gemakkelijk op grote oppervlaktes gebruikt kan worden.
Bij het leggen van een parking of een oprit kunt u eventueel grindmatten gebruiken, dit voorkomt dat uw grind gaat rollen of dat er kuilen ontstaan bij veelvuldig gebruik.

De volgende verpakkingen zijn populair: 1m3 bigbag Alpengrind, losgestort Alpengrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering