EK Winactie: Plaats een bestelling en maak kans op een Kamado BBQ! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Inveegzand

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Dit inveegzand heeft een mooie natuurlijke wit-beige kleur die niet contrasteert met uw bestrating of kasseien. Het zand in de zakken kan wat vochtig zijn waardoor het wat grijs kleurt. Wanneer het zand opdroogt heeft het zijn natuurlijke wit/beige kleur.Inveegzand heeft een belangrijke functie: het voorkomt onkruidgroei tussen de voegen van uw bestrating en geeft een verzorgde uitstraling. Het inveegzand is gedroogd en gezeefd op 0 - 1mm. De 0 - 1mm is ideaal voor de fijne tot zeer fijne voegen. Voor inveegzand met zwarte kleur, zie ons Inveegzand zwart.

Ook wordt dit beige inveegzand regelmatig gebruikt voor decoratieve stranden of strandtuinen op beurzen etc, door de mooie uitstraling en korrel.

Inveegzand kopen

Amagard.com levert dit voegzand in handige 20kg zakken. Vraag het benodigde aantal kg per m2 bij de leverancier van uw bestrating op, daar dit nogal verschilt per steendikte/lengte en natuurlijk ook afhankelijk is van de voegenbreedte die u gaat toepassen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking
  2. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen

Video's over de levering