Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Brandstoffen

Of het nu voor een tuinhaard of binnenkachel is, met onze Brandstoffen zit u er warm bij. Ons hoofdproduct hierin zijn houtpellets, een biobrandstof die de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen. En niet voor niets, want houtpellets hebben enkele sterke voordelen tegenover haardhout en andere brandstoffen, namelijk dat ze een zeer hoog rendement hebben, makkelijk en stofloos in gebruik, en milieuvriendelijker zijn (worden gemaakt van zaagresten). Lees hierover meer op de pagina Houtpellets.
» Net als voor onze andere tuinproducten geldt dat onze Brandstoffen makkelijk en zorgeloos aan huis worden afgeleverd, in een door u zelf gekozen verpakking en hoeveelheid!