Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Betaalmethoden

Wij bieden u diverse betaalmethoden:

  • Paypal
  • Voorafbetaling per bankoverschrijving
  • ING Homepay
  • Creditcard (VISA, Mastercard, Maestro)

Paypal  paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcard invoeren en hiermee betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos).

Voorafbetaling per bankoverschrijving

Bij een voorafbetaling schrijft u het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening. Onze bankgegevens:

  • Rekeninghouder: Kranendonk B.V.
  • Rekeningnummer: 731.0070773.35 (KBC-bank te Turnhout)
  • IBAN: BE57 7310 0707 7335
  • BIC: KRED BE BB

Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling! Afhankelijk van uw bank kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven. Voor een snellere verwerking kunt u ons een betaalbewijs toesturen. Dit dient wel een printscreen of kopie te zijn van de uitvoering van de betaling, dus niet enkel de opdracht daartoe. We behouden ons het recht voor een betaalbewijs af te keuren. 

ING Homepay ing homepay

Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan veilig, makkelijk en snel online betalen via ING Homepay. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van ING, dit loopt via een startscherm van onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw gegevens daar in en volgt de instructies om de betaling te autoriseren. Daarna keert u terug naar onze website.

Creditcard

U kunt ook eenvoudig en zeer veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "uw bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee helpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 

3d secure

Vragen? Neem contact op!