Kalkmest (Gazonkalk)

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Heeft u last van mos in het gras en gazon of groeien planten niet goed in uw tuin? Dan is gazonkalk / tuinkalk (ook wel kalkmest genoemd) waarschijnlijk de oplossing! Wanneer de pH-balans in de tuin niet optimaal is kan dit de gezondheid van de tuin en het gras in gevaar brengen. De gezondheid van planten en gazon / het gras hebben alles te maken met de grond waarin ze geplaatst zijn. De grond heeft kalk nodig, maar de kalk die de grond bevat wordt continu onttrokken door planten, erosie en andere milieu-invloeden. Daarom is het bijstrooien met kalkmest / kalk voor gazon & tuin nodig. Hiermee biedt u de tuin ook meer weerstand tegen droogte, plagen, schimmels en vorst. Wanneer kunt u het best de tuin en het gazon bemesten met kalkmest / gazonkalk? Dat is in het najaar én het voorjaar. Zie voor meer informatie en tips onze Flyer over Kalkmest. Hierin vindt u ook informatie over het verbruik per m2.

De unieke voordelen van de Verto-DoCal kalkmest / gazonkalk:

  • Snelle opname door de bodem
  • Langdurig werkend
  • De perfecte bemesting voor zowel gazon als beplanting
  • Tegen vorming van mos
  • 100% natuurlijk – BIO
  • Onbeperkt houdbaar
  • Verhoogt de populatie regenwormen wat goed is voor de bodemstructuur

Kalkmest kopen

Verto-DoCal is een 100% natuurlijke, langdurig werkende kalkmest voor de tuin / kalk voor het gazon, verkrijgbaar in zowel handige kleine 20kg bags als in grote bags voor grote oppervlakken. Het kalk strooien doet u met de hand of met bijvoorbeeld een strooiwagentje. Verdeel de kalkmest over het gazon / gras of de bodem van planten die pH-neutrale voedingsstoffen nodig hebben.

Populaire verpakking: 20kg bags kalk voor het gazon / kalk voor de tuin.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
VerbruikGazon: ±1kg per 10m2, bij een normale pH (5,5 a 6,5). Siertuin/beplanting/moestuin: ± 2kg per 10m2. Bij afwijkende pH geldt een andere dosering, raadpleeg hiervoor onze flyer.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen

Video's over de levering