Lava split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Lava stenen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Lava split is een grijsbruin gesteente uit het Duitse Eifelgebied met een vrij laag soortelijk gewicht (±1200kg per m3). Lava split is een gesteente wat ontstaat na stolling van vloeibaar lava na een vulkaanuitbarsting. Lava split is dan ook enigszins poreus, wat voordelen biedt voor toepassingen die waterdoorlatend moeten zijn / drainerende toepassingen. Voordelen van Lava split op een rijtje:

  • Lichtgewicht en waterdoorlatend
  • Voordelig

Qua toepassingen kunt u met Lava split vele kanten op. Lava split wordt voornamelijk gebruikt voor drainerende toepassingen. Het is ook ideaal voor in of rond de vijver en als helofytenfilters voor de (zwem)vijver. Natuurlijk is het ook te gebruiken als bodembedekker. Lava split is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld rotstuinen of tuinen met een natuurlijk karakter. De stenen hebben een bruin-grijze kleur, welke niet zeer decoratief is. Dus om te voorkomen dat uw tuin een té donker geheel wordt zou u het Lava split kunnen combineren met decoratief siersplit of boomschors, en verder veel planten, bloemen of een gazon. Wilt u informatie over Lava split of persoonlijk advies? Neemt u dan even contact op. Voor de grotere formaten stenen kunt u onze Lava stenen bekijken.

Lava split kopen:

Lava split is verkrijgbaar in verschillende maten bags (bijvoorbeeld 1m3 bigbags Lava split). Voor grotere hoeveelheden leveren wij ook losgestort Lava split. De levertijd is slechts enkele werkdagen!

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1200KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 55kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 7m2 | 0,7m3 voor ± 10m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering