Lava stenen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Lava split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Lava breuksteen is een steen apart. Doordat het stollingsgesteente is heeft het een enigszins poreuze structuur. Daarnaast heeft het een natuurlijke bruin-grijzige kleur. Al met al zeer geschikt voor rondom de vijver. Voordelen van Lava breuksteen:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Mooie grijsbruine kleur
  • Unieke structuur

Lava breukstenen zijn ideaal om te gebruiken in steenkorven, als sierstenen rondom de vijver en als bodembedekker in de siertuin. In kleine hoeveelheden worden ze ook als bbq stenen en in de sauna gebruikt vanwege het feit dat ze goed verhit kunnen worden. Wanneer u steenkorven vult met lavastenen dan zal dat uw tuin direct een wat ruigere en natuurlijke uitstraling geven. Veelgebruikt in rotstuinen en in mediterrane tuinen. Tip: wanneer u lavastenen gaat gebruiken als decoratie, bijvoorbeeld in steenkorven, probeer dan met andere tuinelementen wat kleur aan te brengen. Dit kan natuurlijk door middel van het plaatsen van bloemen en planten, maar ook door het combineren van de lavastenen met een andere steensoort. Zo past bijvoorbeeld de rode steen (Baskisch rode breuksteen) erg goed bij de lavastenen.

In ons assortiment vind u ook de kleinere variant van de lavastenen: het Lavasplit.

Lava stenen kopen

Lava stenen zijn verkrijgbaar in diverse maten bags, zoals onze 1m3 bigbag Lavastenen. Ook leveren wij, voor de grotere hoeveelheden, losgestorte Lavastenen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1000KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering