Grauwacke breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Grauwacke split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Voor een kleurige, maar toch natuurlijk ogende tuin of terras raden wij graag deze Grauwacke breukstenen aan! Deze stenen zijn een mengeling aan bruine, beige en roestkleuren, wat zeer mooi past bij zowel moderne als authentieke tuinen en terrassen. Wat dacht u van een steenkorf met de Grauwacke breukstenen, als afscheiding van een terras met houten tuinmeubels en donkergrijze tegels of als tuinomheining van een oude boerderij? Het formaat van de Grauwacke breukstenen leent zich uitermate goed voor gebruik in steenkorven ter afscheiding. Maar ook als losse decoratieve brokken prachtig toe te passen. De voordelen van de Grauwacke breuksteen op een rij:

  • Rustige, natuurlijke uitstraling
  • Ideaal formaat voor zowel korven als decoratie
  • Unieke mengeling aan kleuren

Grauwacke breuksteen kopen

Bestel snel en maak uw tuinideëen werkelijkheid! De Grauwacke breukstenen zijn in diverse verpakkingen/hoeveelheden te leveren door geheel België. Zo leveren we bijvoorbeeld 1m3 bigbags Grauwacke breuksteen en losgestorte Grauwacke breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering