Houtpellets

Houtpellets voor uw pelletkachel koopt u heel gemakkelijk én goedkoop online bij Amagard.com. Wij leveren pellets tegen superscherpe prijzen, en dat zeer snel en zorgeloos aan huis afgeleverd! Alle onze pellets zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: EN+ A1. EN+ is het Europese certificatiesysteem voor houtpellets en waarborgt de juiste afkomst, het productieproces, vervoer én opslag. A1 is hierin de hoogste klasse. Wel zo belangrijk om de kwaliteit van de houtpellets te kunnen garanderen! 

Waarschijnlijk weet u reeds het een en ander over houtpellets en dat deze vele voordelen hebben. Een samenvatting van de voordelen van houtpellets: ze zijn sterk brandstofbesparend / voordelig, milieuvriendelijk en zeer praktisch in gebruik!

Pellets kopen

Klik op het product om de prijzen van de pellets te bekijken en uw gewenste pellets online te kopen, in 15kg zakken verpakt. Zo kunt u per zak bijvullen en blijven de houtpellets goed droog. We hebben altijd meerdere soorten pellets tegen zeer scherpe prijzen in ons assortiment.