Gebroken steenpuin

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Gebroken Steenpuin, ook wel bekend als menggranulaat, wordt gebruikt als stabilisatielaag onder opritten, parkings ect. Gebroken steenpuin kunt u toepassen op oppervlaktes die te maken krijgen met (zware) belasting. Voor siertoepassing is doorgaans geen gebroken steenpuin nodig, daarvoor kunt u worteldoek of grindmatten gebruiken. Een uitzondering hierop is als u in een veengebied woont of te maken heeft met zwakke ondergronden waar snel verzakking optreden, hier wordt steenpuin ook onder siertoepassingen verwerkt.

Gebroken Steenpuin/ Menggranulaat kopen

Bestel zeer voordelig uw Gebroken steenpuin online in handige Bigbags. Heeft u grote hoeveelheden nodig of een vraag over de toepassing, neemt u dan contact met ons op.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

Video's over de levering