Inveegzand zwart

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zwart inveegzand wordt gebruikt voor het invegen van voegen, zodat hier geen onkruid kan groeien. Zo creëert u een verzorgde en mooie uitstraling van uw bestrating. Met de zwarte kleur van dit invoegzand is het ideaal voor donkerkleurige of zwarte sierbestrating maar ook bij lichte tegels kan het voor een mooi contrast zorgen. Liever een neutrale kleur inveegzand? Bekijk ons Inveegzand. Het inveegzand heeft een fijn formaat korrel, waardoor ook geschikt voor smalle voegen. Ook wordt zwart inveegzand vaak gebruikt voor decoratieve stranden of strandtuinen op beurzen etc.

Zwart inveegzand / Voegzand zwart kopen

Bij Amagard.com bestelt u zwart inveegzand / voegzand eenvoudig online in handige zakken van 20kg. Hoeveel inveegzand u nodig heeft hangt af van de steendikte en lengte en de breedte van de voegen, vraag dit zodoende bij uw bestratingsleverancier na. Handige tip: vul de voegen regulier bij met het voegzand zodat het netjes blijft en onkruid wegblijft.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking
  3. Keuze uit 2 formaten en 5 verpakkingen

Video's over de levering