Breekzand

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Breekzand (of brekerzand) is eigenlijk zeer fijn split wat speciaal is gebroken in een maat 0-2mm. De hoekige korrel die ontstaat door het breken zorgt voor een goede haakweerstand. Door deze structuur haken de korrels in elkaar en gaat het goed vastzitten waardoor er een stabiele vulling tusssen de voegen ontstaat. De kleur van breekzand varieert per regio en periode, afhankelijk van het type split dat gebroken wordt in een bepaalde groeve. Doorgaans is de kleur geelbruin. Voordelen van Brekerzand op een rij:

  • Stevige ondergrond voor bestrating of stabilise
  • Zeer geschikt voor invegen van bestrating, kasseien of tegels
  • Ook te gebruiken in beton

Breekzand kopen

Breekzand bestellen kan direct online in 20 kilo zakken. U ontvangt uw bestelling al binnen een paar werkdagen. Brekerzand is leverbaar door heel Belgie. Heeft u een vraag of wilt u grotere hoeveelheden bestellen, neemt u dan contact met ons op voor de prijs.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€65) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€95 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€75) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€95). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering