Breekzand

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Breekzand (of brekerzand) is eigenlijk zeer fijn split wat speciaal is gebroken in een maat 0-2mm. De hoekige korrel die ontstaat door het breken zorgt voor een goede haakweerstand. Door deze structuur haken de korrels in elkaar en gaat het goed vastzitten waardoor er een stabiele vulling tusssen de voegen ontstaat. De kleur van breekzand varieert per regio en periode, afhankelijk van het type split dat gebroken wordt in een bepaalde groeve. Doorgaans is de kleur geelbruin. Voordelen van Brekerzand op een rij:

  • Stevige ondergrond voor bestrating of stabilisé
  • Zeer geschikt voor invegen van bestrating, kasseien of tegels
  • Ook te gebruiken in beton

Breekzand kopen

Breekzand bestellen kan direct online in 20 kilo zakken. U ontvangt uw bestelling al binnen een paar werkdagen. Brekerzand is leverbaar door heel België. Heeft u een vraag of wilt u grotere hoeveelheden bestellen, neemt u dan contact met ons op voor de prijs.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering