Zand & Fundering

Zand en fundering vormen de basis van elke tuin. Gaat u aan de slag in de tuin, dan ontkomt u er niet aan om zand of fundering te gaan kopen. Zand is ideaal als waterdoorlatende en flexibele onderlaag voor de tuin en is handiger dan een ondergrond van stabilise of chape omdat het later gemakkelijker is om weer weg te halen.

Zand kopen

We hebben verschillende soorten zand en fundering in ons assortiment, zodat u de juiste soort voor uw toepassing vindt. In onze handige blog: Welke zandsoort heb ik nodig? vindt u meer informatie. Gaat u een oprit of parkeerplaats aanleggen? Dan is een fundering van bijvoorbeeld gebroken puin/menggranulaat noodzakelijk om verzakkingen te voorkomen en extra stabiliteit te bieden. Wanneer u grind of split enkel als siertoepassing of als lichte belasting zoals tuinpaden gebruikt dan is zand als als onderlaag voldoende. Bij Amagard.com kunt u eenvoudig zand en fundering handig online kopen, snel bij u geleverd. Meer info over zand en fundering? Neem gerust contact op.

Zand kopen doet u snel, eenvoudig en voordelig online bij Amagard.com. Wij leveren de bags met zand gewoon bij u thuis, binnen enkele dagen. U krijgt uw zand in een bigbag geleverd, of als u kiest voor inveegzand dan bestelt u deze in 20kg bags. Gaat u zand kopen dan is het belangrijk om te weten welk zandsoort u nodig heeft voor uw toepassing. Daarom voorzien we u zo goed mogelijk van informatie. Wilt u zand kopen maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!