Zand & Fundering

Zand en fundering vormen de basis van elke tuin. Gaat u aan de slag in de tuin, dan ontkomt u er niet aan om zand of fundering te gaan kopen. Zand is ideaal als waterdoorlatende en flexibele onderlaag voor de tuin en is handiger dan een ondergrond van stabilisé of chape omdat het later gemakkelijker is om weer weg te halen.

Zand kopen

We hebben verschillende soorten zand en fundering in ons assortiment, zodat u de juiste soort voor uw toepassing vindt. In onze handige blog: Welke zandsoort heb ik nodig? vindt u meer informatie. Gaat u een oprit of parkeerplaats aanleggen? Dan is een fundering van bijvoorbeeld gebroken puin/menggranulaat noodzakelijk om verzakkingen te voorkomen en extra stabiliteit te bieden. Wanneer u grind of split enkel als siertoepassing of als lichte belasting zoals tuinpaden gebruikt dan is zand als als onderlaag voldoende. Bij Amagard.com kunt u zeer eenvoudig zand en fundering online kopen. Dit wordt snel bij u geleverd. Meer info over zand en fundering? Neem gerust contact op.

Zand kopen doet u snel, eenvoudig en voordelig online bij Amagard.com. We leveren het zand, in big bag, binnen enkele dagen bij u thuis. Een aantal producten verkopen we ook in 20kg zakken, bijv. aanvulzand en breekzand. Wilt u zand kopen maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!