Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Grauwacke split

Grauwacke split 8 - 16mm
Grauwacke split 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Grauwacke breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Grauwacke split: Informatie en toepassingen

Grauwacke is split van zandsteen en wordt gewonnen op diverse plekken in Noord-Europa. Grauwacke split is een kleurenmix van bruine, grijze en beige steentjes waardoor het een hele natuurlijke uitstraling heeft. Het zijn warme aardetinten. Het split is van nature zeer wisselend van kleur waardoor het enigszins kan afwijken van de foto. Voordelen van Grauwacke split:

  • Aardse kleurenmix
  • Natuurlijke sfeer
  • Karakteristiek

Grauwacke split is goed te gebruiken als siertoepassing maar ook als tuinpad of oprit en geeft een natuurlijk effect aan de omgeving. Voor een bijzonder element in uw tuin kunt u het ook in schanskorven toepassen, ziet u hiervoor onze Grauwacke breuksteen (groter formaat steen). Wilt u Grauwacke split toepassen op uw oprit dan kunt u zorgen voor een stabiele ondergrond met grindmatten. Door het honingraat profiel van de grindmatten blijft het split stabiel liggen en voorkomt het spoorvorming. De natuurlijke kleuren van het Grauwacke split laten zich prima inpassen in een warme Zuid-Europese tuin. Maar bijvoorbeeld ook gewoon in tuinen waarin de aardetint centraal staat. Wilt u dus veel kleur in de tuin dan is het Grauwacke split hiervoor prima geschikt. Combineer met

Grauwacke split kopen:

Grauwacke split is uit voorraad leverbaar in een bag en als losgestort. Veel gekochte verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Grauwacke split en losgestorte Grauwacke.

15% combikorting

Grauwacke split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team