Grauwacke split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Grauwacke breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Grauwacke is split van zandsteen en wordt gewonnen op diverse plekken in Noord-Europa. Grauwacke split is een kleurenmix van bruine, grijze en beige steentjes waardoor het een hele natuurlijke uitstraling heeft. Het zijn warme aardetinten. Het split is van nature zeer wisselend van kleur waardoor het enigszins kan afwijken van de foto. Voordelen van Grauwacke split:

  • Aardse kleurenmix
  • Natuurlijke sfeer
  • Karakteristiek

Grauwacke split is goed te gebruiken als siertoepassing maar ook als tuinpad of oprit en geeft een natuurlijk effect aan de omgeving. Voor een bijzonder element in uw tuin kunt u het ook in schanskorven toepassen, ziet u hiervoor onze Grauwacke breuksteen (groter formaat steen). Wilt u Grauwacke split toepassen op uw oprit dan kunt u zorgen voor een stabiele ondergrond met grindmatten. Door het honingraat profiel van de grindmatten blijft het split stabiel liggen en voorkomt het spoorvorming. De natuurlijke kleuren van het Grauwacke split laten zich prima inpassen in een warme Zuid-Europese tuin. Maar bijvoorbeeld ook gewoon in tuinen waarin de aardetint centraal staat. Wilt u dus veel kleur in de tuin dan is het Grauwacke split hiervoor prima geschikt. Combineer met

Grauwacke split kopen:

Grauwacke split is uit voorraad leverbaar in een bag en als losgestort. Veel gekochte verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Grauwacke split en losgestorte Grauwacke.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering