Mediteranee split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Mediterranee split geeft uw tuin een warme uitstraling. Mediterranee split heeft een zuidelijk tintje vanwege de mix van gele en oranje-roze kiezelsteentjes. Met deze variatie van kleuren kunt u alle kanten op, van een natuurlijke tuin tot modern. Voordelen van Mediterranea split zijn:

  • Warme uitstraling
  • Goed kleur- en drukvast
  • Vele toepassingsmogelijkheden

De zachte maar toch opvallende kleuren van ons Mediterranee split zorgen voor net dat beetje meer sfeer in de tuin, zonder te overheersen. Dit split is goed toe te passen in de siertuin, op de oprit of bijvoorbeeld in plantenbakken. Bijvoorbeeld mooi te combineren met aardetinten. Mooi in combinatie met terracotta of juist met moderne tegels in grijstinten. Erg prachtig in tuinen waarin kleur een grote rol speelt. Combineer dus ook vooral met kleurrijke bloemen, veel planten en kleurrijke tuinaccessoires. Mediterranee split werkt u mooi af met tuinafboording zoals de Multi-Edge Metal of Multi-Edge Flex. Tip: leg bij de verwerking van split eerst anti-worteldoek voor een onderhoudsarme tuin. 

Mediterranee split kopen

Mediterranee split wordt u in de door u gewenste verpakking(en) snel bezorgd. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Mediterranee split en losgestort Mediterranee split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering