EK Winactie: Plaats een bestelling en maak kans op een Kamado BBQ! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Rouge belge split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Rouge Belge split (ook bekend als Belgisch rood split) is een uniek split (kalksteen) in een zachte rood/roze kleur met grijstinten. Het Rouge Belge split geeft uw oprit of tuin een landelijke maar toch ook warme uitstraling en past uitstekend in een omgeving met veel groen. Het rood in het Rouge Belge split is net wat dieper rood dan in andere rode splitsoorten zoals Mediterrannea split, en Rosso Verona split. De kiezelstenen van deze soorten neigen net wat meer richting oranjetinten. De voordelen van Rouge Belge split:

  • Unieke roze-rode kleur
  • Betaalbaar luxeproduct
  • Stijlvolle uitstraling

Rouge Belge split kunt u toepassen op looppaden, siertuinen en opritten. Combineert u bijvoorbeeld het Rouge Belge split met grijs natuursteen of grijze tegels. Óf juist met bestrating in warme kleuren voor een Zuid-Europese stijl. Combineer zeker ook met stalen elementen, zoals bijvoorbeeld stalen kantopsluiting. Het split blijft het mooist van kleur op een niet te vochtig en zonnig oppervlak. Voor een stabiele ondergrond kunt u eventueel grindmatten onder de kiezelstenen leggen. Bekijk overigens ook zeker ons andere rode grind & split!

Rouge Belge split kopen

Wij leveren Rouge Belge split losgestort en in diverse maten bags. Heeft u een speciale prijsaanvraag of wilt u een persoonlijk advies, neem gerust contact op. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Rouge Belge split en het losgestort Rouge Belge split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering