Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Rouge belge split

Belgisch rood split 8 - 16mm
Belgisch rood split 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Rouge belge split: Informatie en toepassingen

Rouge Belge split (ook bekend als Belgisch rood split) is een uniek split (kalksteen) in een zachte rood/roze kleur met grijstinten. Het Rouge Belge split geeft uw oprit of tuin een landelijke maar toch ook warme uitstraling en past uitstekend in een omgeving met veel groen. Het rood in het Rouge Belge split is net wat dieper rood dan in andere rode splitsoorten zoals Baskisch rood splitMediterrannea split, en Rosso Verona split. De kiezelstenen van deze soorten neigen net wat meer richting oranjetinten. De voordelen van Rouge Belge split:

  • Unieke roze-rode kleur
  • Betaalbaar luxeproduct
  • Stijlvolle uitstraling

Rouge Belge split kunt u toepassen op looppaden, siertuinen en opritten. Combineert u bijvoorbeeld het Rouge Belge split met grijs natuursteen of grijze tegels. Of juist met kasseien voor een prachtig landelijk en authentiek geheel. Óf juist met bestrating in warme kleuren voor een Zuid-Europese stijl. Combineer zeker ook met stalen elementen, zoals bijvoorbeeld stalen kantopsluiting. Het split blijft het mooist van kleur op een niet te vochtig en zonnig oppervlak. Voor een stabiele ondergrond kunt u eventueel grindmatten onder de kiezelstenen leggen.

Rouge Belge split kopen

Wij leveren Rouge Belge split losgestort en in diverse maten bags. Heeft u een speciale prijsaanvraag of wilt u een persoonlijk advies, neem gerust contact op. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Rouge Belge split en het losgestort Rouge Belge split.

15% combikorting

Rouge belge split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team