Betongrind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Betongrind is een zeer voordelig grind voor o.a. het maken van beton en is leverbaar in diverse hoeveelheden. Zoekt u 8 ton of meer van Betongrind? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op!

Betongrind kopen:

Gaat u zelf beton maken dan kunt hiervoor betongrind bestellen. Betongrind is een voordelige grindsoort en leent zich door de maat goed voor het maken van beton. Het grind kan verschillende bonte kleuren hebben zoals wit, bruin, geel en grijs. Gaat u zichtbeton maken dan kunt u ook kiezen voor een witte grindsoort. Naast het maken van beton kunt u het ook gebruiken als drainagegrind voor het oplossen van te natte tuinen of opritten. Voordelen van Betongrind:

  • Geschikt voor het maken van beton
  • Zeer voordelig
  • Geschikt voor meerdere toepassingen

Betongrind kunt ook gebruiken als voordelige bodembedekker. Betongrind als bodembedekker: vergeet dan niet eerst worteldoek te leggen voor een onkruidvrij oppervlak. Betongrind is laag in prijs en leverbaar door heel Belgie. Populaire verpakkingen: 1m3 bigbag Betongrind, losgestort Betongrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering