Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Taunus kwarts grind

taunus kwarts 8 - 16mm
taunus kwarts 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Taunus kwarts grind: Informatie en toepassingen

Taunus kwarts grind is goed slijt- en kleurvast en is een sierlijke combinatie van oranje, gele en witte kiezels. Het is eigenlijk een hele gele bonte mix. Het grind is prima te gebruiken in allerlei tuinsoorten, van klassieke Engelse tuinen tot aan moderne stadstuinen en tuinen in zuid-Europese stijl. Ook is Taunus kwarts grind erg hard waardoor het ideaal is om te gebruiken op de oprit/het erf of voor de aanleg van een parkeerplaats. Denkt u ook aan een tuinpad of terras met Taunus kwarts. Voordelen van Taunus Kwarts grind:

  • Kleurvast
  • Goede drukvastheid
  • Mooie ronde kiezel

Taunus Kwarts grind combineren: Taunus kwarts laat zich vanwege de warme kleur prima combineren met bijvoorbeeld terracotta tuintegels. Of u gaat juist een hele andere kant op en zorgt in een overwegend grijze tuin voor contrast door de aanleg van een siervlak van Taunus Kwarts grind. Het is voor veel verschillende toepassingen geschikt. U kunt het gebruiken als siergrind in de tuin, als bodembedekker, als grind op de oprit, het erf of een parkeerplaats. Gebruik optioneel grindmatten voor een stabiele ondergrond en een zeer onderhoudsarm stuk tuin.

Taunus kwarts kopen

Taunus kwarts grind is leverbaar in diverse maten bags, van kleine hoeveelheden tot 1m3 bigbags Taunus kwarts grind en losgestort Taunus kwarts grind.

15% combikorting

Taunus kwarts grind: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team