Witte kwarts

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Witte kwarts is een wit en natuurlijk gerond grind. Het heeft een hoge hardheid. Witte kwarts heeft een witte kleur, gemengd met grijs en bestaat voor 97% uit kwarts. De combinatie tussen deze hardheid én het feit dat het een hele voordelige steensoort is, maakt dat Witte kwarts ontzettend populair is voor de aanleg van (boeren)erven en opritten. Het is een 'gematigde' bonte steensoort. Dat wil zeggen dat het een veel wittere uitstraling heeft dan andere bonte steensoorten. Voordelen van Witte kwarts:

  • Hoog kwartsgehalte
  • Voordelig
  • Hoge drukvastheid

Witte kwarts kan door de hoge drukvastheid gebruikt worden als toepassing op de oprit of parkeerplaats. Wanneer u het graag wilt gebruiken als bodembedekker in de tuin dan is vooral de combinatie met andere witte elementen in de tuin (accessoires, staptegels etc.) of juist de combinatie met donkere tegels aan te bevelen. Witte kwarts wordt overigens ook voor industriële toepassingen gebruikt, zoals mortelproductie, drinkwaterbehandeling en bouwchemie.

Witte kwarts kopen

Witte kwarts is snel en eenvoudig online te bestellen. Beschikbare verpakking: losgestorte Witte kwarts.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
Hoe vindt de levering plaats?Kiptrailer of walking-floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering