Crystal White grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Crystal White keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Crystal white grind is een bijzonder sierlijke witte marmersoort met een luxueuze uitstraling. De ronde korrel maakt dat het siergrind prettig te belopen is, zelfs op blote voeten. Daarnaast is Crystal White grind iets kleurvaster en witter dan het bekende Carrara grind. Wel geldt dat u het Crystal White grind, net als alle andere marmersoorten, het beste toepast op een zonnig en niet te vochtig oppervlak. Dit om groene aanslag zoveel mogelijk te voorkomen. Harkt u het om die reden ook regelmatig een keer door. Zie voor een groter formaat onze Crystal white keien. Bent u op zoek naar gebroken steentjes? Bekijkt u dan eens ons Crystal white split. De voordelen van Crystal White grind op een rijtje:

  • Zeer witte kleur
  • Frisse en luxe uitstraling
  • Goede drukvastheid

Crystal white grind is ideaal om te gebruiken als siergrind rond de planten, als looppad en als bodembedekking op de oprit. Om het helemaal af te maken combineert u het witte marmergrind met donkere tinten. Denkt u hierbij aan tegels van antraciet of donkere tuinmeubels. Of combineert u juist met andere witte elementen zoals bijvoorbeeld witte metalen kantopsluiting (zie de Multi-Edge kantopsluiting)! Het is ook een uitstekende grindsoort voor het aanleggen van bijvoorbeeld een tuin in Ibiza stijl. Vergeet u geen worteldoek onder het grind te leggen. Onkruid valt op een wit oppervlak namelijk erg goed op.

Crystal white grind kopen

Crystal white grind is snel online te bestellen en verkrijgbaar in verschillende maten bags, als ook in meerdere zeefmaten. De meest gekochte verpakkingen: 1m3 bigbag Crystal white grind, losgestort Crystal white grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering