Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Crystal White grind

Crystal White grind 16 - 25mm
Crystal White grind 16 - 25mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Crystal White keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Crystal White grind: Informatie en toepassingen

Crystal white grind is een bijzonder sierlijke witte marmersoort met een luxueuze uitstraling. De ronde korrel maakt dat het siergrind prettig te belopen is, zelfs op blote voeten. Daarnaast is Crystal White grind iets kleurvaster en witter dan het bekende Carrara grind. Wel geldt dat u het Crystal White grind, net als alle andere marmersoorten, het beste toepast op een zonnig en niet te vochtig oppervlak. Dit om groene aanslag zoveel mogelijk te voorkomen. Harkt u het om die reden ook regelmatig een keer door. Zie voor een groter formaat onze Crystal white keien. Bent u op zoek naar gebroken steentjes? Bekijkt u dan eens ons Crystal white split. De voordelen van Crystal White grind op een rijtje:

  • Zeer witte kleur
  • Frisse en luxe uitstraling
  • Goede drukvastheid

Crystal white grind is ideaal om te gebruiken als siergrind rond de planten, als looppad en als bodembedekking op de oprit. Om het helemaal af te maken combineert u het witte marmergrind met donkere tinten. Denkt u hierbij aan tegels van antraciet of donkere tuinmeubels. Of combineert u juist met andere witte elementen zoals bijvoorbeeld witte metalen kantopsluiting (zie de Multi-Edge kantopsluiting)! Het is ook een uitstekende grindsoort voor het aanleggen van bijvoorbeeld een tuin in Ibiza stijl. Vergeet u geen worteldoek onder het grind te leggen. Onkruid valt op een wit oppervlak namelijk erg goed op.

Crystal white grind kopen

Crystal white grind is snel online te bestellen en verkrijgbaar in verschillende maten bags, als ook in meerdere zeefmaten. De meest gekochte verpakkingen: 1m3 bigbag Crystal white grind, losgestort Crystal white grind.

15% combikorting

Crystal White grind: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team