Crystal White split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Crystal White breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Crystal white split is een prachtig wit mamersplit uit Zuid-Europa. Crystal white split, ook wel bekend als Extra white split, bevat kristallen die een mooie glinstering hebben. Deze glinstering zorgt voor een mooie en bijzondere uitstraling. We hebben ook de ronde variant in ons assortiment: Crystal white grind. Crystal white maakt elke tuin modern en stijlvol. Voor een groter formaat zie onze Crystal white breuksteen. De voordelen van deze prachtige splitsoort:

  • Mooie witte kleur met kristallen
  • Luxe uitstraling
  • Voordelig

Crystal white split is voor meerdere toepassingen geschikt. Denkt u hierbij aan siertuinen, looppaden, opritten en parkeerplaatsen. Het split ligt het beste op een zonnige plek. Dit voorkomt namelijk dat de steentjes snel een groene aanslag krijgen. Voor een extra bijzondere uitstraling kunt u Multi-Edge afboording als afboording gebruiken, bijvoorbeeld in het wit! Gaat u het split leggen dan zijn worteldoek en grindmatten handig om te gebruiken om onkruidgroei en verzakkingen te voorkomen. De spierwitte kleur van het Crystal White split is met eigenlijk alles te combineren: van donkerere splisoorten (bijvoorbeeld Ardenner split) tot aan betontegels, veel planten, kasseien en veel houten elementen. Wit is neutraal en past daarom overal bij. Het is ook een uitstekende splitsoort voor het aanleggen van bijvoorbeeld een Ibiza tuin. Bent u op zoek naar een lichte splitsoort maar wilt u liever een steen die niet spierwit is? Bekijk u dan eens ons Yellow sun split (lichtgeel).

Crystal white split kopen:

Crystal white split is handig online in diverse formaten te bestellen. Hele populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Crystal White split en het losgestort Crystal White split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering