Wit grind & siersplit

Wilt u wit grind of siersplit in uw eigen tuin? Bij Amagard zijn meerdere soorten en formaten te bestellen, zoals Carrara of Witte kwarts. Bekijk hieronder ons assortiment! Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder! Bekijk ook onze andere soorten siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  4. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  5. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  6. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen

Wit grind & split

Wilt u een moderne en luxe sfeer in uw eigen tuin? Die sfeer kunt u eenvoudig creëren met ons witte grind en split. De verschillende soorten zijn ruim combineerbaar. Ze gaan goed samen met verschillende kleuren, hout en/of water, zoals vijvers of een fonteintje. Ze zijn dus heel ruim toe te passen in uw tuin. Ook zijn onze witte grindsoorten fijn te belopen, dus ze zijn erg geschikt voor een tuin-/looppad. Onze splitsoorten zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Voor elke toepassing is er dus een geschikte maat. Op deze pagina staan ook Witte grind en Witte kwarts. Dit zijn witte kiezelstenen, gecombineerd met grijs en lichtbruin.

Wit grind of split kopen?

Wilt u een van deze witte grind- of splitsoorten kopen? Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag, afhankelijk van de soort. Vanaf 8 ton is het ook mogelijk losgestort te bestellen!

Andere kleuren grind & split

Naast wit zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende kleuren grind & split. Bekijk hier ook onze soorten zwart, grijs, rood, geel en bont grind en split!