Carrara grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Carrara keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Carrara grind is sneeuwwit van kleur en valt onder de marmersoorten. Carrara split, de hoekige variant, is afkomstig uit Italië en wordt kunstmatig gerond tot Carrara grind. Deze witte marmersoort heeft een luxe uitstraling en is uitstekend te combineren met moderne tuinmeubelen. Voordelen van Carrara grind:

  • Sneeuwwitte kleur
  • Goede drukvastheid
  • Prettig beloopbaar (rond)

Wilt u Carrara grind toepassen in siertuinen, parkings en looppaden dan is het aan te raden om het grind op een zonrijke plek te leggen om verkleuring tegen te gaan. Voor een iets minder gevoelige marmergrind kunt u eens kijken naar ons Crystal white grind. Voor een mooie afwerking kunt u eens een kijkje nemen in assortiment tuinafboording. De Multi-edge borderrand zorgt voor een mooie afscheiding tussen uw stenen en bijvoorbeeld een grasveld of bloemenperk. Carrara grind is natuurlijk geschikt voor alle tuinstijlen, maar in het bijzonder veelgebruikt om een strakke en moderne uitstraling aan de tuin te geven. Tip: combineer met een donkere steensoort zoals Basalt split of met donkere staptegels. Of combineer met houtelementen. Wilt u informatie over Carrara grind, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg? Neemt u dan even contact op. Voor een groter formaat grind, ziet u onze Carrara keien of bekijkt u hier al onze Witte stenen.

Carrara grind kopen

Carrara grind is leverbaar in diverse formaten bags (grote zakken) en tevens in verschillende zeefmaten.

De volgende verpakkingen worden vaak gekocht: 1m3 bigbag Carrara grind, losgestort Carrara grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering