Crystal White keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Crystal White grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Crystal White keien zijn zeer rond van vorm en hebben een sneeuwwitte kleur. De Crystal white kei is de ronde versie van onze Crystal white breuksteen. Deze ronde keien creëren een stijlvolle en luxueuze uitstraling in de tuin, o.a. door de witte kleur en mooie glans over de steen. De steensoort is marmer. Voordelen van Crystal White keien:

  • Luxueus
  • Zeer witte kleur
  • Mooie ronde vorm

De Crystal White keien zijn ideaal als vulling voor in steenkorven maar zijn ook prachtig als losse sierkeien in en rond de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan de aankleding van grote plantenbakken, borders en sierpaden. De spierwitte kleur van de Crystal white keien is erg mooi te combineren met donkere tinten / grijze kleuren, zoals bijvoorbeeld een combinatie met een grijze steensoort. Een steensoort die erg goed past bij de Crystal white keien: de Beach Pebbles zwart large. Met de Crystal White keien legt u een prachtige strakke tuin aan. Maar ook in bijvoorbeeld natuurlijke, authentieke of klassieke tuinen zijn de Crystal white keien prima te gebruiken. De neutrale witte kleur zorgt ervoor dat de Crystal white kei een echte allrounder is. De keien zijn ook verkrijgbaar in een kleinere variant: het Crystal white grind.

Crystal White keien kopen

De witte marmeren Crystal White keien zijn leverbaar in verschillende maten bags. Populair: 1m3 bigbag Crystal White keien en losgestorte Crystal White keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering