EK Winactie: Plaats een bestelling en maak kans op een Kamado BBQ! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Beach Pebbles zwart Large

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Beach pebbles zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Beach Pebbles zwart Large: antracietgrijs / zwart van kleur met hier en daar een cremekleurig keitje. De combinatie van de bijzonder ronde vorm en donkere kleur van deze sierkeien maakt dat ze direct in het oog springen: ze stralen luxe en stijl uit en zijn zeer decoratief. Hier en daar komt een enkel cremekleurig keitje voor, wat het natuurlijke effect versterkt. Het formaat maakt deze Pebbles zeer geschikt voor gebruik in en rondom de siertuin (denk aan bodembedekking in borders), rond de vijver (bevatten geen kalk) en natuurlijk in steenkorven! De eigenschappen van Beach Pebbles zwart Large op een rijtje:

  • Mooie antracietgrijze kleur (in natte toestand vrijwel zwart), met cremekleurige accenten
  • Bijzonder ronde vorm
  • Ideaal formaat voor zowel korf, cobblestone pad als losse sierkei rond de tuin

Let u er op dat deze Beach Pebbles te grof zijn om prettig beloopbaar te zijn. Op een sierpad of siervlak is eventueel wel mogelijk. Voor kleinere formaten Beach Pebbles, zie onze Beach Pebbles zwart.

De Large stenen zijn voornamelijk 30 a 50mm groot, maar ook grotere brokken van 60 a 70mm (zeefmaat, één zijde kan zodoende nog langer zijn). Wilt u de stenen toepassen in korven, let u dan op dat u een vrij fijne maaswijdte neemt om ook de kleinste stenen op te vangen.

Stijltip: gebruik een zwarte tuinafboording om het geheel extra sierlijk af te werken, bijv. de Multi-Edge Afboording in zwarte uitvoering.

Beach Pebbles zwart large kopen

Beach Pebbles zwart large zijn leverbaar in verschillende maten bags, zoals bijvoorbeeld een 1m3 bigbag Beach Pebbles zwart large. Uiteraard leveren we ook losgestorte Beach Pebbles zwart large.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering