Canadian slate sierstenen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Canadian slate zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

De Canadian slate sierstenen zijn zwarte en zeer platte stenen. Door de platte, gebroken vorm zijn de stenen te belopen. Deze leistenen worden echter meestal als sierstenen in en rondom de tuin gebruikt. De unieke platte vorm van de stenen zorgt voor een bijzonder karakter in uw tuin. De grove randen zorgen voor een wat ruwe uitstraling en dus een hele natuurlijke look. Een stijlvolle, robuuste uitstraling creëert u eenvoudig met de Canadian slate sierstenen! Een aantal voordelen:

  • Stijlvolle zwarte kleur
  • Unieke platte vorm
  • Robuuste look

Ideaal voor de moderne tuin, bijvoorbeeld in combinatie met veel witte elementen. U kunt ook tuinkorven vullen met de Canadian slate sierstenen. Ook mooi rondom of ín de vijver (bevatten geen kalk) of als grovere bodembedekking van stukken tuin. Wilt u een stapelmuur bouwen, bekijkt u dan eens de nog grovere muurstenen. De Canadian slate sierstenen zijn erg mooi te combineren met de muurstenen uit ons assortiment. Op die manier ontstaat een authentiek geheel. Ook in bijvoorbeeld bloem- en kleurrijke omgevingen kan de Canadian slate zwart large ontzettend goed toepast worden. Het geeft sierlijke omgevingen een wat grovere tint. Ook erg mooi ter decoratie van bijvoorbeeld grotere bomen. Wilt u meer informatie over deze siersteen of staat uw gewenste maat bag er niet bij? Neemt u dan even contact op. In ons assortiment vindt u ook dezelfde steen in een wat kleiner formaat: Canadian slate zwart.

Populaire verpakking: 1m3 bigbag Canadian Slate breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering