Beach pebbles zwart

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Beach Pebbles zwart Large
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Beach pebbles zwart: natuurlijk geronde antraciet gekleurde kiezelstenen. De Beach pebbles zwart passen zowel in moderne als in authentieke tuinen. De pebbles zijn geschikt voor vele tuinsoorten en goed te combineren met andere kleuren (grind). Beach pebbles zijn donkergrijs van kleur en ogen wanneer ze nat regenen zelfs zwart. De voordelen van Beach pebbles zwart:

  • Prettig beloopbaar door de platte ronde vorm
  • Luxe uitstraling
  • Hoge drukvastheid

Beach Pebbles kunnen door de hoge drukvastheid niet alleen in siertuinen en op looppaden worden toegepast, maar ook op opritten en parkings. In het geval van opritten, looppaden en parkings kunt u gebruik maken van grindmatten, hierdoor blijven de pebbles goed op hun plek liggen en verhoogt u de grip en stabiliteit. Beach pebbles zwart hebben een stijlvolle uitstraling en passen prachtig in allerlei verschillende tuinstijlen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het aanleggen van een Japanse tuin. Japanse tuinen hebben vaak als doel het uitstralen van rust, iets wat vanwege de ronde en platte vorm van Beach pebbles zeker zal lukken. Denkt u zeker ook aan de combinatie met siergrassen voor een mooi contrast tussen donkere en groene tinten. Heeft u vragen over de Beach pebbles of wilt u graag een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op! Bekijk ook zeker onze andere soorten zwarte stenen!

Beach pebbles zwart kopen

Beach pebbles zwart zijn leverbaar in veel verschillende maten bags, zodat u altijd precies de juiste hoeveelheid kunt bestellen.

De volgende verpakkingen zijn populair: 1m3 bigbag Beach pebbles zwart, losgestorte Beach pebbles zwart.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 90kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering