Natural Blend Pebbles

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Natural Blend Pebbles: een natuurlijk geronde kiezelsteen die past in iedere tuin! De Natural Blend Pebbles zijn uniek in hun soort vanwege de kleurenmix van antraciet, donkergrijs en beige-gele accenten. Door de ronde en platte vorm, zijn de stenen prettig beloopbaar. De voordelen van Natural Blend Pebbles:

  • Prettig beloopbaar
  • Natuurlijke en rustige uitstraling
  • Combinatie van kleuren

De Natural Blend Pebbles komen goed tot hun recht in zowel moderne als authentieke tuinen. Wilt u een natuurlijke of Japanse tuin creëren? Combineer de Natural Blend Pebbles dan met groen- of houtsoorten. Wanneer u liever een moderne uitstraling wenst, combineert u de Natural Blend Pebbles met strakke tegels of andere kleuren grind. Door de afgeronde vorm van de Natural Blend Pebbles zijn de stenen geschikt voor het aanleggen van een looppad. Uiteraard zijn de Natural Blend Pebbles ook te gebruiken als sierlijke bodembedekker in de tuin.

Natural Blend Pebbles kopen

Natural Blend Pebbles zijn verkrijgbaar in de zeefmaat 5-8 en leverbaar in verschillende maten bags, zoals de 1m3 bigbag Natural Blend Pebbles.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1700kg per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 90kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering