Baltic blend grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Baltic blend is uniek in zijn soort. Door de mooie kleurencombinatie geeft het siergrind kleur aan uw tuin zonder te overheersen. Baltic blend heeft door de grijze stenen een rustige uitstraling. Het zacht rode en grijze grind is zeer rond en combineert goed met grijze tegels en meubels. Voordelen van Baltic blend grind:

  • Rustige en luxe uitstraling
  • Goede drukvastheid
  • Zeer rond en daardoor prettig beloopbaar

Baltic blend heeft een goede drukvastheid en is daardoor goed te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het grind siert mooi naast een bloembed, is geschikt als dakgrind en is door zijn drukvastheid ook te gebruiken op opritten en parkings. Bij de verwerking van Baltic blend is het gebruik van anti-worteldoek en grindmatten mogelijk. Wilt u graag een persoonlijk advies over het gebruik van Baltic blend, neem dan contact met ons op.

De meest bestelde verpakking: 1m3 bigbag Baltic Blend grind. Ook populair is ons losgestort Baltic Blend grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering