Castle grind / Mignonette

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Castle grind heeft een rustige beige kleur en staat bekend als kasteelgrind. Door de ronde vorm is Castle grind (ook wel Mignonette of kasteelgrind genoemd) een ideale grindsoort voor looppaden. Naast deze toepassing is Castle grind ook geschikt voor in siertuinen, parkings en opritten. De beige kleur zorgt voor een rustige uitstraling en daardoor goed te gebruiken voor grote oppervlaktes. Voordelen van Castle grind:

  • Egale beige kleur
  • Bruikbaar voor diverse toepassingen
  • Rustige uitstraling

Castle grind staat prachtig in moderne strakke tuinen en klassieke tuinen en is goed te combineren met andere materialen zoals tegels, veel groen en elementen van hout. Castle grind is toepasbaar op bijvoorbeeld een plat dak, op de oprit of als looppad. Het formaat 5/8 wordt ook wel gebruikt voor de toplaag van een petanquebaan.

U creëert eenvoudig een prachtige halfverharding rondom het huis, indien gewenst met behulp van grindmatten voor een extra stevig oppervlak. Vanwege de hele rustige en neutrale kleur is het een grindsoort die heel makkelijk in de omgeving opgaat. Castle grind is dus een zachte en kalme grindsoort. Bekijk ook zeker onze andere gele stenen!

Castle grind kopen

Castle grind is al verkrijgbaar vanaf kleine hoeveelheden tot grote bags en losgestort. De meest populaire verpakkingen: 1m3 bigbag Castle grind / Mignonette , losgestort Castle grind / Mignonette .

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering