Maasgrind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Maaskeien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Maasgrind is een bekende grindsoort en wordt vooral gebruikt als toepassing op boerenerven. Maasgrind bestaat uit verschillende bonte kleuren zoals geel, wit en beige. Het is een hele 'landelijke' grindsoort en dus een hele geschikte steen voor een tuin met landelijke uitstraling. Ook in de klassieke Engelse tuinen kan deze steensoort heel goed worden toegepast. Bekijk naast Maasgrind ook zeker al onze andere soorten bont grind & split
Voordelen van Maasgrind:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Hoge drukvastheid
  • Voordelig

Maasgrind is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het meest wordt dit grind gebruikt op boerenerven, maar het is ook erg geschikt als drainagegrind. Wanneer u Maasgrind gebruikt op bijvoorbeeld een boerenerf, dan creeërt u een zeer mooie authentieke uitstraling. Voor een extra stabiele ondergrond en een spoorvrij oppervlak kunt u grindmatten toepassen. De steentjes van het Maasgrind zijn ook verkrijgbaar in grotere formaten. Ziet u hiervoor onze Maaskeien.

Maasgrind kopen

Maasgrind is leverbaar in verschillende bags van grote hoeveelheden. Een populaire bag is bijvoorbeeld de 1m3 bigbag Maasgrind. Ook leveren we voor de grotere hoeveelheden losgestort Maasgrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering