Maaskeien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Maasgrind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Maaskeien hebben een ronde vorm en een kleurenmix van bruin, grijs en wit. Afkomstig uit de Maas. Maaskeien zijn mooie bonte keien met een ideaal formaat om toe te passen in de siertuin. Voordelen van Maaskeien:

  • Mooie bonte kleurenmix
  • Zeer ronde keien
  • Voordelig

Gebruik Maaskeien als sierkei in de tuin, of als vulling in korven als tuinafscheiding. De Maaskeien zijn ook verkrijgbaar in grind vorm: ons Maasgrind. De keien zorgen voor een landelijke tint in uw tuin. Een veelgebruikte soort ook in de klassieke Engelse tuin. Vanwege de landelijke uitstraling worden de Maaskeien ook vaak gebruikt op boerenerven, al dan niet in combinatie met de kleinere kiezelsteentjes van het Maasgrind. 

Maaskeien kopen

In ons webshop heeft u de keuze uit o.a. de 1m3 bigbag(s) Maaskeien en losgestorte Maaskeien (voor de grotere hoeveelheden).

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering