EK Winactie: Plaats een bestelling en maak kans op een Kamado BBQ! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Limburgs witte keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Limburgs wit grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Als u op zoek bent naar decoratieve keien voor in uw tuin of als vulling van steenkorven dan zijn de Limburgs witte keien absoluut een aanrader. De kleur is een natuurlijke mengeling van de kleuren wit, lichtgrijs, beige en donkergrijs. Hierdoor ontstaat een mooie melange aan lichte kleuren.

Limburgs witte keien kopen:

De Limburgs witte keien zijn de grove variant van Limburgs wit grind en zijn natuurlijk geronde keien met een middelgrof formaat. Ideaal als losse sierkeien in de border of tuin, of als vulling voor een (fijnere) steenkorf. Voordelen van Limburgs witte keien:

  • Mooie lichte kleurenmelange
  • Natuurlijke uitstraling
  • Praktisch formaat voor diverse toepassingen

Vanwege de lichte kleur is Limburgs witte grind en de witte keien / brokken populair in moderne tuinen, denk aan de combinatie met witte of creme tuinmeubels, witte metalen afboording of lichtgrijze tegels. Aan de andere kant geeft de combinatie met planten en klassieke bestrating juist een natuurlijke uitstraling. Het is maar net hoe u de witte keien combineert!

De Limburgs witte keien zijn leverbaar vanaf 8 ton losgestort. Kijk bij ons Breuksteen & Keien assortiment voor andere soorten keien die ook in kleinere bags leverbaar zijn!

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
Hoe vindt de levering plaats?Kiptrailer of walking-floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering