Limburgs witte keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Limburgs wit grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Als u op zoek bent naar decoratieve keien voor in uw tuin of als vulling van steenkorven dan zijn de Limburgs witte keien absoluut een aanrader. De kleur is een natuurlijke mengeling van de kleuren wit, lichtgrijs, beige en donkergrijs. Hierdoor ontstaat een mooie melange aan lichte kleuren.

Limburgs witte keien kopen:

De Limburgs witte keien zijn de grove variant van Limburgs wit grind en zijn natuurlijk geronde keien met een middelgrof formaat. Ideaal als losse sierkeien in de border of tuin, of als vulling voor een (fijnere) steenkorf. Voordelen van Limburgs witte keien:

  • Mooie lichte kleurenmelange
  • Natuurlijke uitstraling
  • Praktisch formaat voor diverse toepassingen

Vanwege de lichte kleur is Limburgs witte grind en de witte keien / brokken populair in moderne tuinen, denk aan de combinatie met witte of creme tuinmeubels, witte metalen afboording of lichtgrijze tegels. Aan de andere kant geeft de combinatie met planten en klassieke bestrating juist een natuurlijke uitstraling. Het is maar net hoe u de witte keien combineert!

Limburgs witte keien zijn leverbaar in grote maten bags, waaronder de 1m3 bigbag Limburgs witte keien. Ook leveren we losgestorte Limburgs witte keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering