Doornikse kalksteen split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar een 'gemiddeld' grijze splitsoort (niet te licht en niet te donker), dat zit u met Doornikse kalksteen split helemaal goed. Doornikse kalksteen split kunt u overal toepassen, in uw siertuin, op uw looppad/terras, op uw oprit en op uw parking. Doornikse kalksteen split is mooi grijs van kleur en heeft vele goede eigenschappen, waaronder:

  • Mooie grijze kleur
  • Hoge hardheid
  • Voordelig

Bij het leggen van Doornikse kalksteen split kunt voor een stabiele ondergrond grindmatten gebruiken. Dit voorkomt spoorvorming, verzakkingen en zorgt dat het makkelijk beloopbaar/berijdbaar blijft. Met de Multi-edge Metal afboording creëert u eenvoudig een mooie afwerking bij de aanleg van uw oprit, looppad of siertuin. Doornikse kalksteen is een steensoort met lichtgrijze aders. Vanwege de grijstinten een perfecte steensoort voor een moderne tuin. Ook erg populair voor de aanleg van een Japanse relaxtuin. Wanneer ze nat zijn dan hebben de steentjes een wat donkerdere kleur.

Doornikse kalksteen kopen:

Doornikse kalksteen split is eenvoudig online te bestellen in diverse formaten en bags/hoeveelheden. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Doornikse kalksteen split en losgestort Doornikse kalksteen split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering