Icy blue split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Icy blue breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Icy blue split, ook wel bekend als Ice blue split of Niagara blue split is een kwalitatief hoogwaardige en hele mooie splitsoort. Icy blue split is een allemansvriend. Dit wil zeggen dat het toepasbaar is op erven, opritten, looppaden, terrassen en in siertuinen. Icy blue split is een populair split, onder andere vanwege de unieke grijsblauwe kleur en de glinstering in de steentjes. Het is ook verkrijgbaar in een ronde variant: Icy blue grind. De voordelen van Icy blue split zijn:

  • Mooie grijs-blauwe kleur
  • Stijlvol
  • Hoge drukvastheid

Bent u op zoek naar een bijzondere en veelzijdige splitsoort, dan zit u met Icy blue split goed. Het is niet voor niets een van de populairste soorten split. Icy blue split heeft door de grijs-blauwe kleur voor elke toepassing wel zijn charme. Het is een natuurlijke, maar toch ook hele moderne splitsoort welke erg mooi te combineren is met stalen elementen, witte tinten en grijze tinten. Maar zeker ook erg mooi in combinatie met veel groen en kleurrijke bloemen. Icy blue split wordt ook erg vaak gebruikt in steenkorven (om bijv. een schutting te maken). Gaat u Icy blue split aanleggen vergeet dan niet om worteldoek te leggen, zo creëert u makkelijk een onderhoudsarm oppervlak. Icy blue split is ook verkrijgbaar in een grotere variant. Ziet u hiervoor onze Icy blue breuksteen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ice blue split kopen

Ice blue split bestelt u voordelig in verschillende bags/hoeveelheden eenvoudig op Amagard.com. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Icy blue split en losgestort Icy blue split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering