Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Icy blue split

Niagara blue / Icy blue split 5 - 8mm
Niagara blue / Icy blue split 5 - 8mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Icy blue breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Icy blue split: Informatie en toepassingen

Icy blue split / Niagara blue split is een kwalitatief hoogwaardige en hele mooie splitsoort. Icy blue split is een allemansvriend. Dit wil zeggen dat het toepasbaar is op erven, opritten, looppaden, terrassen en in siertuinen. Icy blue split is een populair split, onder andere vanwege de unieke grijsblauwe kleur en de glinstering in de steentjes. Het is ook verkrijgbaar in een ronde variant: Icy blue grind. De voordelen van Icy blue split zijn:

  • Mooie grijs-blauwe kleur
  • Stijlvol
  • Hoge drukvastheid

Bent u op zoek naar een bijzondere en veelzijdige splitsoort, dan zit u met Icy blue split goed. Het is niet voor niets een van de populairste soorten split. Icy blue split heeft door de grijs-blauwe kleur voor elke toepassing wel zijn charme. Het is een natuurlijke, maar toch ook hele moderne splitsoort welke erg mooi te combineren is met stalen elementen, witte tinten en grijze tinten. Maar zeker ook erg mooi in combinatie met veel groen en kleurrijke bloemen. Icy blue split wordt ook erg vaak gebruikt in steenkorven (om bijv. een grindschutting te maken). Gaat u Icy blue split aanleggen vergeet dan niet om worteldoek te leggen, zo creëert u makkelijk een onderhoudsarm oppervlak. Icy blue split is ook verkrijgbaar in een grotere variant. Ziet u hiervoor onze Icy blue breuksteen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ice blue split kopen

Ice blue split bestelt u voordelig in verschillende bags/hoeveelheden eenvoudig op Amagard.com. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Icy blue split en losgestort Icy blue split.

15% combikorting

Icy blue split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team