Icy blue breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Icy blue split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Icy blue breuksteen heeft een prachtige ijsblauw-grijze kleur en is ook wel bekend onder de naam Niagara blue of Ice Blue. Erg stijlvol in bijvoorbeeld steenkorven of schuttingen. Maar ook als losse sierstenen in de tuin staan ze beeldig door de witte nerven in de steen. De voordelen van Icy blue breuksteen:

  • Bijzondere ijsblauw-grijze kleur
  • Verschillende formaten
  • Zeer stijlvol

Wat voor tuinsoort u ook heeft, de Icy blue breukstenen kunnen overal. Wilt u iets bijzonders van uw tuin maken, vul dan bijvoorbeeld schanskorven of steenschuttingen met de Icy blue breukstenen. Prachtig te combineren met moderne tuinelementen en strakke tegels, bijvoorbeeld in het grijs of juist beige-tinten. U kunt de Icy Blue steen op verschillende plekken in uw tuin terug laten komen. Zo kunt u bijvoorbeeld steenkorven vullen met de Icy blue breuksteen en op een andere plek van de tuin een siervlak aanleggen met Ice blue split (of Ice blue grind wanneer u ook graag een ronde kiezelsteen wilt gebruiken in uw tuin). Of kies voor wat meer contrast en combineer de Icy Blue breuksteen met een witte steen (bijvoorbeeld onze Crystal white breuksteen) of met een rode steen (Baskisch rode breuksteen). Daarnaast passen ook stalen elementen heel erg goed bij het grijs-blauw van de Icy blue breukstenen.

Icy blue breuksteen kopen

Icy blue breuksteen is gemakkelijk online te bestellen in diverse verpakkingen, en natuurlijk ook formaten. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Icy blue breuksteen en losgestorte Icy blue breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering