Carrara breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Carrara split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Grove breukstenen en rotsen geven de tuin een natuurlijke sfeer. Je kunt met deze stenen alle kanten op. Carrara breukstenen zijn grove stenen van marmer en hebben een spierwitte kleur. Deze mooie witte breukstenen worden dan ook vaak toegepast als sierstenen in bijvoorbeeld steenkorven of rondom planten en in borders. Het creëren van steenkorven met de Carrara breukstenen is erg eenvoudig met onze werkbeschrijving. Carrara breukstenen zijn luxe stenen die in elke tuinstijl sfeer brengen, van moderne tot luxe Ibiza tuin. De voordelen van Carrara breukstenen:

  • Mooi grof formaat
  • Spierwitte kleur
  • Stijlvol en sfeerlijk

Omdat Carrara breukstenen van marmer zijn blijven deze het mooiste wanneer ze op zonrijke plekken liggen. Zo zorgt u ervoor dat ze geen groene aanslag krijgen. Styling tip: Deze witte breukstenen komen extra mooi uit als ze gecombineerd worden met veel (groene) planten. Omdat witte stenen van marmer oorspronkelijk uit de wat zuidelijker gelegen landen komen geven deze echt een exotische look aan de tuin. Daarnaast ze zijn prachtig te combineren met donkergrijze en zwarte tinten in de tuin, maar denk ook aan de houtlook die erg mooi samenhangt met wit. Kortom: genoeg mogelijkheden met deze Carrara breukstenen! Wilt u graag witte stenen maar geen breuksteen? Wij hebben nog meer witte soorten in ons assortiment. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij Carrara keien, Carrara grind of Carrara split.

Carrara breuksteen kopen

Wilt u Carrara breuksteen kopen? Dat kan in verschillende hoeveelheden en diverse maten bags. Bestel bijvoorbeeld in een Bigbag of voor grotere hoeveelheden kunt u gaan voor Losgestort. Binnen enkele dagen worden de stenen bij u thuis geleverd! Zodat u snel aan de slag kunt met het creëren van uw droomtuin. Gaat u Carrara breuksteen als sieroppervlak leggen in de tuin, vergeet dan het anti-worteldoek niet. Hiermee voorkomt u onkruidgroei tussen de stenen. 

Carrara breuksteen kopen

Carrara breuksteen is leverbaar in diverse verpakkingen, van kleine hoeveelheden tot losgestorte vrachten. Populair: 1m3 bigbags Carrara breuksteen en Losgestorte Carrara breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering