Drainagegrind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Met drainagegrind kunt u eenvoudig, snel en goedkoop problemen met een te natte tuin of oprit oplossen. Het drainagegrind wordt in speciale drainagebuizen, drainagesleuven, een drainageput of een grindkoffer gestort zodat het water naar een verzamelplek wordt afgevoerd en daar rustig weg kan zakken. Ook kan het op die manier beter worden verdeeld over uw perceel. Voordelen van drainagegrind:

  • Goed waterdoorlatend
  • Zeer voordelig
  • Geschikt voor verschillende toepassingen

Drainagegrind is geschikt voor alle toepassingen die een te nat oppervlak hebben. Voor optimale waterdoorlatendheid kunt u het beste het formaat 16 - 32mm of 4 - 16mm nemen. Om vervuiling met zand of aarde tegen te gaan kunt u het beste worteldoek onder het grindoppervlak leggen. Natuurlijk kunt u Drainagegrind ook gebruiken als voordelig siergrind in de tuin, op het terras, een looppad, een oprit of op het dak (dakgrind).

Drainagegrind kopen

Drainagegrind met bonte kleuren is leverbaar in meerdere verpakkingen, als ook in meerdere zeefmaten. Populaire verpakkingen: 1m3 bigbag Drainagegrind, losgestort Drainagegrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering